Kvietimas į naujos metodikos pristatymą

Kviečiame į Lietuvoje naujai atvežtos ir licencijuotos darbo su vaikais, turinčiais autizmo spektro sutrikimą, metodikos pristatymą! Ši metodika bus diegiama ir Kaišiadorių rajone.

Metodika plačiai naudojama pasaulyje, ypač tinkanti vaikų su spec. poreikiais integracijai ugdymo įstaigoje bei bendruomenėje, kas Lietuvoje tampa vis aktualesnė tema.

SCERTS modelis – visapusiškas, tarpdisciplininis, moksliniais tyrimais grįstas metodas darbui su autizmo spektro sutrikimų turinčiais vaikais bei jų šeimomis. Tai darbo su vaiku sistema kartu su tyrimais grįstais vertinimo instrumentais.
SCERTS modelis lengvai pritaikomas, įtraukiantis tėvus ir įvairius specialistus, naudojamas JAV, Kanadoje, Australijoje, Kinijoje, Japonijoje, Italijoje, Airijoje, Didžiojoje Britanijoje, Maltoje ir kt. šalyse, Naujojoje Zelandijoje adaptuotas į 0-6 metų vaikų mokymo programą, o dabar gauta licencija modelį pritaikyti Lietuvoje, kur naudojant projekto lėšas bus apmokami specialistai, bendruomenių atstovai ir šeimos, auginančios autizmo spektro sutrikimus turinčius vaikus.

Renginio metu aptarsime pagrindinius autizmo spektro sutrikimų bruožus, supažindinsime su SCERTS modeliu ir mūsų vykdomu projektu. 

Renginys NEMOKAMAS.

Data: 2022-02-14

Laikas: 13:00-15:30 val.
Zoom platformoje (Būtina registracija – užsiregistravusiems atsiųs nuorodas)

Registracija – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxcYJKuqdIXXWDDMSXPOzUpGvFgpd1zjsWQfF1u6w5OwQq4w/viewform?usp=sf_link